Maandag 24 april begint het laatste stadium van de herinrichting van de Noordervaart N243 in de Schermer. Tot 1 augustus wordt het stuk tussen de Omval en de rotonde Molendijk bij Schermerhorn onder handen genomen door aannemer Boskalis. De weg is gedurende de werkzaamheden afgesloten.

Autoverkeer wordt omgeleid via de N194 en de N242. Stompetoren is bereikbaar via de Oterlekerweg. De parallelweg aan de overzijde van de vaart is uitsluitend voor bestemmingsverkeer, openbaar vervoer, fietsers en voetgangers en hulpdiensten. Oversteken is mogelijk bij de Rustenburgerweg en Oterlekerweg.

Vragen over het project kunnen worden gericht aan Leontien Benders, omgevingsmanager van Boskalis, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is ook de gratis Boskalis Projecten-app. Overige vragen zijn voor het Servicepunt van de provincie via 0800-0200600 (gratis) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer op infoN243.nl en de Facebookpagina AlkmaarNH.
Pin It
Bekeken: 1658x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/