Kindcentrum De Duif in Heiloo zet op 14 april de deuren wagenwijd open voor geรฏnteresseerden. De kijkdag zal om 11:00 uur starten met een voorstelling van de kleuters. De totale open dag gaat ongeveer anderhalf uur duren. "De kleuters zullen een voorstelling geven waarbij je kan denken aan liedjes zingen, muziek maken en toneel", laat directrice Annemiek van de Vliet van Kindcentrum De Duif weten aan Heiloo Centraal. "Het thema is groei en bloei. Voor dat thema hebben de kleuters een tuintje gemaakt en plantjes gezaaid."

De Duif is een kindcentrum: een basisschool en buitenschoolse opvang in รฉรฉn. De school wil dat ouders via deze open dag 'een goede basisschool' voor hun kinderen kunnen vinden. "Met een goede basisschool bedoelen we een school die kwaliteit biedt en de kinderen ziet. Een school waar kinderen zich veilig voelen." Ze benadrukt: "Want pas als kinderen lekker in hun vel zitten, zich veilig en gezien voelen, kunnen ze leren." Van de Vliet zal zelf tijdens de open dag een rondleiding en een korte toelichting geven.

Ook zal tijdens de open dag het vernieuwde schoolplein te zien zijn. "Dit plein kon er komen door verschillende bijdrages. We hebben een sponsorloop gehouden met ouders en kinderen, een subsidies aangevraagd en als school zelf ook gespaard." Afgelopen week werd het plein geopend door de leerlingenraad. Ze knipte een lintje door en zongen het duivenlied. Wat er is aangepast? "Nou eigenlijk kun je beter vragen wat niet. Het schoolplein is actiever, groener, uitdagender en klimaatbestendig gemaakt. We hebben weer een prachtig plein."
Pin It
Bekeken: 601x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/