Cultuurkoepel Heiloo wil flink investeren in de theaterzaal. Met een inklapbare tribune kan het publiek tijdens voorstellingen een stuk comfortabeler zitten. Er is al veel geld ingezameld, maar er is nog zo'n 70.000 euro nodig. Woensdag werd er in de Cultuurkoepel een demonstratie van de tribune gegeven. "We zijn vol goede moed."

De donatiecampagne loopt al langer en heeft al ruim twee ton opgeleverd. Donaties komen van ondernemers uit Heiloo, maar ook van de GGZ -de Cultuurkoepel is immers gevestigd in het complex van de Willibrordusstichting. Ook de stichting Vrienden van de Cultuurkoepel wist 30.000 euro binnen te halen. "Maar er is dus nog 70.000 euro nodig," zegt Joep van Dijk, voorzitter van de stichting. "Dus we zijn op zoek naar donateurs." De tribune is zo ontworpen dat de koepel niet wordt aangetast, het gebouw is een monument en moet dus in oorspronkelijke staat behouden blijven.

Wie doneert kan deze donatie aftrekken, vermeldt de stichting op haar website. "Deze bijdrage valt onder de fiscale regelingen voor culturele ANBI-stichtingen." In juni wordt besloten of de tribune er ook echt komt.
Pin It
Bekeken: 1723x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/