Speeddaten.nl organiseert weer een reeks speeddates in het Alkmaarse Eetcafé Pluim. Gemiddeld twee keer per maand is er een avondje speeddaten en er zijn drie leeftijdscategorieën die worden gerouleerd: van 25 tot en met 35 jaar, van 33 tot en met 45 jaar en van 43 tot en met 55 jaar. De eerstvolgende is voor singles in de middelste leeftijdsgroep en wordt gehouden op dinsdag 25 april.

Een gastheer of gastvrouw ontvangt iedereen hartelijk met een drankje of drankbonnetje en geeft antwoord op vragen. Na een welkomstwoordje en uitleg zoeken de dames hun tafeltje voor de avond uit. De heren schuiven willekeurig aan voor het eerste gesprekje van 5 tot 7 minuten en draaien daarna telkens door. De organisatie raadt deelnemers aan om zich alleen met voornaam te introduceren en eventueel de eerste letter van hun achternaam. Iedereen krijgt een blaadje voor notities en tussendoor wordt een hapje geserveerd. Halverwege is er pauze, ook omdat er tijdens de speeddates zelf geen drankjes worden geserveerd vanwege het rouleren. Na afloop is er nog gelegenheid om na te praten. Eenmaal thuis kunnen deelnemers aangeven wie ze graag opnieuw zouden willen ontmoeten (als dat nog nodig is). Bij wederzijdse interesse worden contactgegevens uitgewisseld.

De avonden zijn populair. Zo is er voor 2 mei (25 - 35 jaar) een wachtlijst voor mannen en wordt voor 16 mei (33 - 45 jaar) al een wachtlijst zowel voor mannen als vrouwen gehanteerd.

Het speeddaten begint om 19:30 euro en deelname kost 32 euro. Meer informatie op speeddaten.nl. (foto: Katerina Holmes / Pexels)
Pin It
Bekeken: 4216x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/