Dierenkliniek Oudorp waarschuwt voor houtsnippers van chocolade die langs een wandelpad in de Alkmaarderhout liggen. Bij de dierenartsenpraktijk is dinsdag een hond binnengekomen die van de chocolade gegeten had en behandeld moest worden. "Houd uw hond aan de lijn en let goed op!"

Met een bericht op Facebook hoopt de dierenkliniek dat hondenbezitters alerter zijn in het park. Want waar chocolade vaak behoort tot een guilty pleasure van de mens, kan het een dodelijke vergiftiging betekenen voor de viervoeter. De oproep wordt massaal gedeeld onder Alkmaarders. Vele mensen reageren geschokt. "Daar loop ik vaak. Wat ziek zeg om dit te doen." Een ander: "Wat een gekken lopen er toch rond."

De dierenkliniek waarschuwt vooral hondenbezitters die op het paadje achter het oude restaurant Koekenbier hebben gelopen. "Heeft u het vermoeden dat de hond ervan heeft gegeten? Neem contact op met de dierenarts."
Pin It
Bekeken: 2718x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/