Het plein voor Station Alkmaar is weer helemaal netjes. Stadswerk072 heeft dinsdag fietsen opgeruimd, geblazen, geveegd en het gras gemaaid. Medewerkers hebben zo'n 30 fietsen naar de buitenstalling verplaatst. De fonteinen in de vorm van kazen gaan aan zodra er geen kans meer is op nachtvorst aan de grond, laat Stadswerk-directeur Peter Mol weten.

Sinds 1 april houdt Stadswerk072 op verzoek van de gemeente de fietsenkolonie op het Stationsplein in de gaten. Directeur Mol wil de schouders onder de aanpak van het fietsparkeerprobleem zetten, samen met de gemeente. "Donderdagochtend kijken we opnieuw wat er staat. En we gaan nu ook zelf stickeren. Het gebied is door handhaving speciaal aangewezen. En dan na twee weken vervolg. Wij laten bestickerde fietsen echt niet staan."

De opfrisbeurt is nog niet helemaal klaar. Stadswerk gaat de kalkaanslag op fonteinkazen en de tegels er omheen nog verwijderen. Er wordt nu gezocht naar een milieuvriendelijke wijze.
Pin It
Bekeken: 1768x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/