Het elektriciteitsnet bereikt op steeds meer punten zijn maximale capaciteit. Liander meldt elf nieuwe knelpunten in het land, waaronder een verdeelstation in Heerhugowaard De Noord. Hier zit het stroomnet aan zijn taks wat betreft stroomverbruik. Op een aantal andere locaties is ook teruglevering van stroom beperkt geraakt.

De zogenoemde netwerkcongestie treft alleen bedrijven die veel stroom verbruiken of leveren. De woningbouw wordt gespaard. Wel kan het zo zijn dat de bouw van een nieuwe buurt of wijk vertraging oploopt als hiervoor bedrijven eerst naar een andere locatie moeten verhuizen en daar geen aansluiting kunnen krijgen. Aan de oostzijde van Alkmaar dreigt dit nu te gaan gebeuren.

Wie een nieuwe aansluiting voor grootverbruik wil, wordt door Liander aangeraden zo snel mogelijk contact op te nemen. Ook in gebieden waar nog wel capaciteit is, of ruimte is gecreëerd, aangezien de er wellicht niet lang meer zal zijn.
Pin It
Bekeken: 1786x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/