Blijdschap bij de 50 inwoners uit Alkmaar die zondag te zien waren in de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met Linda de Mol. Iedereen uit het vak van postcodegebied 1816 won namelijk 500 euro. Ook namen ze het studiocadeau, een Microsoft Surface headphone, mee naar huis.

Linda de Mol maakte bekend dat Doenja uit Alkmaar de vakprijs had gewonnen, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. De hoofdprijs ging Tony uit Lopik. Hij speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 111.000 euro.

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met per vak 50 deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk voor het ‘Gouden Koffer Spel’ en de kans op een prijs van 5 miljoen euro.
Pin It
Bekeken: 3419x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/