Twee jongens van 14 jaar zijn zaterdagmiddag aangehouden, omdat ze met een vuurwapen rondliepen in de Alkmaarse binnenstad. Het wapen bleek uiteindelijk niet echt te zijn.

Bij de politie kwamen zaterdag meerdere meldingen binnen over jongens die met een pistool over straat liepen. De politie hield de twee onder schot op Het Vijvertje, waarna duidelijk werd dat het om een nepvuurwapen ging. Na een gesprek op het bureau zijn de jongens diezelfde dag nog door hun ouders opgehaald.

"Het is niet toegestaan om met een nepwapen op straat rond te lopen", legt een politiewoordvoerder uit. "Vanaf een afstand is het moeilijk in te schatten of je met een echt of een nepvuurwapen te maken hebt. Als een nepvuurwapen niet van een echt vuurwapen te onderscheiden is, handelen agenten altijd alsof het om een echt vuurwapen gaat."
Pin It
Bekeken: 1701x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/