Het leek CDA Heiloo een goed plan om de zestien flexwoningen, die staan de verstoffen in een Hoornse loods, in de gemeente te plaatsen. Het college van B&W was minder enthousiast. De huisjes zouden niet voldoen aan de wensen en daarmee was het plan van de baan.

Voor het CDA een reden voor aanvullende vragen, want wanneer er wel flexwoningen worden geplaats en in welke hoeveelheden, dat bleef onduidelijk. De antwoorden op de gestelde vragen van de politieke partij, bleken teleurstellend. Over de jaren 2023 en 2024 worden er in totaal twee zogenaamde ‘Skeave Huse’ gerealiseerd aan de Kanaalweg.

CDA noemt het een ‘schrille afsteek’ tegen de enorme woningnood onder starters en tegen de in het collegeprogramma opgenomen ambitie om opzoek te gaan naar nieuwe woonconcepten en dit proces te versnellen. Volgens het college is er momenteel nog geen geschikte locatie gevonden voor de flexwoningen en moet er daarom eerst en locatiescan plaatsvinden.

Het vinden van een geschikte locatie voor de woningen lijkt dus stroever te gaan dan de naam impliceert. Het CDA stelt voor een raadsinformatieavond te organiseren met als thema flexwonen. Het college is hiermee akkoord gegaan. Op 5 april staat de informatieavond gepland.
Pin It
Bekeken: 666x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/