In Heiloo is de start van de woningbouw in deelplan Parklinde gevierd. Parklinde is onderdeel van de nieuwe wijk Zuiderloo. In het deelplan worden in totaal 36 woningen gerealiseerd bestaande uit verschillende type huizen. Er komen 6 Parkvilla’s, 6 drie-onder-één-kapwoningen, 4 boerderijwoningen, 10 Verandawoningen en 10 Smartwoningen.

Tijdens de feestelijke symbolische start van de bouw konden de toekomstige bewoners van het plan een wens opschrijven en deze in een fles stoppen, deze zijn vervolgens onder de vloeren van de woningen gelegd. Wethouder Ronald Vennik deed ook mee en heeft een wens voor de bewoners in een fles gedaan en begraven. Eind van dit jaar staat de oplevering van de woningen gepland.
Pin It
Bekeken: 112x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/