De provincie Noord-Holland koopt 15 hectare grond ten zuiden van de Hoeverweg bij Egmond aan den Hoef. Met de transactie is 2,5 miljoen euro gemoeid. Het gaat om vijf percelen tussen Egmond aan den Hoef en Heiloo. De grond zal gebruikt worden als 'ruilgrond'.

Diverse ondernemers, met name bollentelers, hebben aangegeven hun grond binnen het zogeheten Natuurnetwerk aan de provincie te willen verkopen, schrijft de provincie. De voorwaarde is dat voor de ondernemers een plek buiten het Natuurnetwerk beschikbaar is waar ze hun bedrijf kunnen voortzetten. Met deze aanschaf komt die mogelijkheid voor de betrokken ondernemers dichterbij.
Pin It
Bekeken: 381x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/