Inwoners van de Stationsweg in Heiloo zijn ontevreden. Ze zijn niet blij met het vrachtverkeer in de straat en de overlast dat het brengt. Daarom stond  er een handtekeningenactie op de planning, maar deze stellen de buurtbewoners toch nog even uit naar het tweede kwartaal van het jaar. In het geval dit nog nodig is. Er is namelijk goede hoop dat de gemeente werkt aan een oplossing.

Komende week worden er bijvoorbeeld snelheid verlagende paaltjes in de straat geplaatst. Het is een eerste stap in de metamorfose van de weg, want volgend jaar zal de gemeente beginnen met het herinrichten van de Stationsweg en de Zeeweg.
Pin It
Bekeken: 210x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/