Op zondag 19 maart organiseert het IVN een wandeling vanuit de Kattenberg in Heiloo. Volgens wandelgids Melvin Gischler zijn de reacties op de voorgenomen voorjaarswandeling vooral positief. "Mensen zijn best wel onder de indruk van zo'n mooi stukje natuurgebied in Noord-Holland."

Met de verrekijker op zak loopt Gischler door het Heiloose bosgebied. De wandeling zal ongeveer twee uur duren en de verwachting is dat er tien tot twaalf mensen mee zullen lopen. "Er zal gekeken worden naar bomen, planten en dieren, met de nodige uitleg erbij." Gischler doet dit ongeveer zeven jaar en is nog lang uitgekeken op het begeleiden van wandelaars. "Dit geeft echt een verdieping op mijn dagelijks leven. Het is fantastisch."

Natuurorganisatie IVN houdt deze wandeltochten om te laten zien hoe leerzaam, gezond en vooral ook leuk de natuur kan zijn. "Het gaat bij ons om het overbrengen van een beleving, dus hoe beleef je groen. De groep loopt elke derde zondag van de maand en zo ook deze zondag. "We zullen om 10:00 uur verzamelen bij de Kattenberg."

Een vrijwillige bijdrage voor de gratis wandeling wordt op prijs gesteld.
Pin It
Bekeken: 153x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/