In haar voorstellingen mengt podiumkunstenaar Maya Link autobiografische verhalen met fictie en muziek. In het interview vertelt de energieke zangeres en actrice openhartig over haar Joodse familie en eigen identiteit. Een familiegeschiedenis over uithuwelijking, vluchten en de schaamte anders te zijn. Waar hoor ik bij?

Deze zoektocht resulteerde in 2022 in de voorstelling ‘Geboortegrond’. Eerder speelde Maya Link met Samba Salad op diverse (internationale) poppodia. Ook tourde ze door het land met haar band Collectief Explosief. In 2016 won ze de Victoriefonds Cultuurprijs Podiumkunsten en de Alkmaarse Courant Publieksprijs. Uit het Fonds voor Cultuurparticipatie ontstond het project Studio Canvas. Dit leidde in 2021 tot oprichting van haar eigen muziektheatergezelschap LINK & KO.

Het filmportret van Maya Link is te zien via kunstnet.tv en tot en met 16 april via Streekstad Centraal om 10:00 en 22:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2182x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/