Provincie Noord-Holland, gemeente Alkmaar en diverse zakenpartners hebben zeven ondernemers in regio Alkmaar geselecteerd voor GO!-NH. Dit is een programma waarmee starters en middelgrote bedrijven met een innovatie of duurzame producten of diensten versneld op een hoger plan kunnen komen. Onder de zeven ondernemingen bevinden zich vijf in Alkmaar, één in Koedijk en één in Heiloo.

Vanuit heel de provincie kwamen 50 aanvragen voor steun binnen. Daarvan zijn er 28 geselecteerd. Deze ondernemers gaan de komende drie maanden met coaches aan de slag om hun bedrijven verder te ontwikkelen. Voor de starters is het traject GO!-NH Accelerator en voor meer gevestigde ondernemers GO!-NH Growth. Het is de grootste groep deelnemers sinds de start van GO!-NH in 2018.

Aan het Accelerator traject mogen CortEnergy in Koedijk en EnergyKoNneX in Heiloo deelnemen. CortEnergy maakt windturbines die stiller zijn én meer elektriciteit opbrengen. EnergyKoNneX produceert accu's voor in woningen en bedrijfspanden, maar heeft nu ook een stroomkabel ontwikkeld waarmee elektrische auto's veilig kunnen worden opgeladen, direct vanaf het elektriciteitsnet.

Via het lokale partnerprogramma zijn ook drie Alkmaarse bedrijven geselecteerd. De Carbon Consultants bieden bedrijven CO2-rapporten en advies voor het verminderen van de CO2-uitstoot en hebben een tool ontwikkeld voor automatische registratie. Korenmolen 't Roode Hert maakt op ambachtelijke wijze biologische en lokaal geteelde granen en zet hierbij mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Wereldkas & De Nieuwe Energie werken samen aan stadsontwikkeling. De Wereldkas ontwikkelt zich tot een circulaire, groene hotspot in de stad en De Nieuwe Energie is een tijdelijk laboratorium voor duurzame stadsontwikkeling.

Aan het Growth partnerprogramma zijn twee Alkmaarse bedrijven gekoppeld. Bouwbedrijf Kesselaar & Zn werkt met circulaire materialen en Fundamental Systems ontwikkelt natuurlijke en organische waterstof- en zuurstofsupplementen voor gewassen.

Provincie Noord-Holland stelt 20 gratis plekken voor GO!-NH beschikbaar. Regionale samenwerkingspartners gemeente Alkmaar, H20 Esports Campus, Investa Expertise Centrum en Amsterdam Donut Coalitie stellen de overige acht plekken beschikbaar voor ondernemers binnen een specifiek thema of in een specifieke regio.
Pin It
Bekeken: 1678x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/