Ook dit jaar wordt er weer een Passion gehouden in Heiloo. Op zaterdag 25 maart staat er van 14:00 tot 20:30 uur een lichtgevend kruis op het plein voor de Ter Coulsterkerk.

Tijdens deze middag in maart zijn verschillende activiteiten bij de kerk aan de Holleweg, waaronder een speurtocht en de kindervoorstelling 'Stoere bangerikken' van kindertheater Onwijz. Ook kunnen mensen een kaarsje branden.

Om de Passion mogelijk te maken is samengewerkt door de Ter Coulsterkerk, Bron van Levend Water, Christ Church en de Evangelische Gemeente Leef.
Pin It
Bekeken: 219x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/