De N203 in Limmen wordt flink aangepakt. Na diverse pogingen om het wegdek op te lappen is het nu toch echt tijd voor ingrijpende maatregelen. Vanaf het tankstation bij de kruising met de Zeeweg Castricum tot aan de Nieuwelaan in Heiloo wordt er vanaf 27 maart flink gewerkt aan de weg. De herinrichting zal naar verwachting duren tot april 2024 en wordt in vijf fases uitgevoerd. Omleidingen en overlast zijn daarbij onvermijdelijk.

Naast vervanging van het asfalt wordt de verkeersveiligheid verbeterd. Zo moet het duidelijker worden wie voorrang krijgt en worden de fietspaden breder zodat toerfietsen en elektrische bakfietsen meer ruimte hebben. Ook komt er een inhaalverbod en worden vluchtheuvels aangelegd zodat oversteken veiliger wordt.

Op de website van gemeente Castricum staan foto’s en tekeningen van hoe de weg er uit komt te zien. Fase één van de renovatie duurt tot 12 mei, de exacte data van de andere fases wordt nog bekend gemaakt. De vijf fases zullen moeten zorgen dat de overlast voor de omwonenden minder wordt, aangezien telkens maar een deel van de weg aan de beurt is.

Naast de weg zelf zijn ook de riolering en het  elektriciteitsnet belangrijke aandachtspunten in het project. Aan de elektriciteitskabels onder de weg wordt onderhoud gepleegd en Liander zal meteen de capaciteit vergroten.

Pin It
Bekeken: 1289x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/