In de nacht van zaterdag op zondag is er ingebroken in een auto nabij Het Hoekstuk in Heiloo. De inbreker heeft een zwarte rugzak van het merk Northface uit de auto meegenomen, met daarin een laptop en een geheugenkaart.

Wie meer over deze autoinbraak weet, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 243x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/