De gemeenteraad van Heiloo heeft maandag unaniem ingestemd met 1,6 miljoen euro extra krediet voor uitbreiding van sportcomplex Het Vennewater met een tweede sporthal. Verder komen een klaptribune in de sporthal, drie laadpalen voor de deur en een skatebaan bij recreatieplek The Spot. Ook ging de voltallige raad akkoord met een krediet van 625.000 euro voor de renovatie van de muziek- en dansschool Heiloo.

De gemeenteraad reserveerde eerder ruim 2,1 miljoen euro voor de uitbreiding van  Het Vennewater en aanpassing van het parkeerterrein, maar het college waarschuwde toen al dat nog niet alles was doorberekend. Naast dat de bouwkosten maar door stijgen, was de aanleg van extra parkeerplaatsen nog niet meegenomen en was de tweede sporthal nog niet getoetst op eisen op het vlak van akoestiek, licht en ventilatie. Niet alleen is de bouw duurder, de jaarlijkse kosten zullen rond 82.000 euro hoger uitvallen.

Met zo'n enorme extra uitgave van 1,6 miljoen konden er van de raad nog wel een grote klaptribune van 30.000 euro bij, en drie laadpalen voor de deur voor totaal 15.000 euro. Voor de skatebaan bij The Spot is 60.000 euro beschikbaar gesteld.
Pin It
Bekeken: 190x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/