De 23-jarige J. P. uit Eemnes en Heerhugowaarder S. V. van 21 jaar moeten voor de rechter verschijnen vanwege poging tot doodslag. Dat schrijft het NHD. De twintigers worden verdacht van het plegen van een gewelddadige woningoverval aan de Populierenlaan in Heerhugowaard.

Het is die dinsdag 8 maart rond 05:30 uur wanneer de bewoner twee inbrekers overloopt. De man raakt in gevecht met het tweetal en wordt met een mes in de hartsteek gestoken.  De inbrekers slaan op de vlucht en de man wordt met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

En dat is niet het enige. Want de 21-jarige Heerhugowaarder wordt door het Openbaar Ministerie ook gelinkt aan de straatroof op een maaltijdbezorger op de Kamperfoelielaan in Heerhugowaard. Het slachtoffer moet onder bedreiging van een mes, de bestelling en zijn eigen spullen afgeven.

De rechtszaak tegen de twintigers uit Eemnes en Heerhugowaard staat gepland op 11 april.
Pin It
Bekeken: 3559x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/