De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Om zaterdag 25 februari tot en met zondag 5 maart spetterend door te komen, pakt zwembad Hoornse Vaart uit met extra's.

Zo wordt het 50-meterbad elke middag gevuld met een 15-meter lange stormbaan. En dat is niet het enige, want op de maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag is er gratis animatie. De kleintjes worden niet vergeten; voor hen is er een Experience Center in het Instructiebad.

Naast waterpret voor kinderen blijft het zwembad ook te bezoeken voor banenzwemmers. Vijf ochtenden per week is het 50-meterbad geopend om 07:00 uur en in de weekenden is het bad open om 09:00 uur. Daarnaast is er een aquafitness programma bestaande uit AquaFit, Aquajump, Aquakickboks, Aquajoggen, Aquarobics, FloatFit en Slag- & conditietraining.

Ook biedt het Alkmaarse zwembad op verschillende dagen in de voorjaarsvakantie extra zwemlessen aan op verschillende niveaus. Voor degene met minder geduld is er ook een snelcursus voor het B- en C-diploma te volgen.
Pin It
Bekeken: 2836x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/