Filmhuis SchoorlΒ  heeft nieuwe films toegevoegd aan het overzicht. De films draaien op 24 februari en 3 maart om 20:00 uur in Theater De Blinkerd. Daarnaast komt het filmhuis ook met een culinaire filmavond.

De psychologische drama 'A Hero' is 24 februari te zien in het theater. Voor deze film keert de tweevoudig Oscarwinnaar Asghar FarhadiΒ  terug naar Iran. Op vrijdag 3 maart draait de film 'Fisherman's Friends', gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een platenbaas. Hij leert tijdens een vrijgezellenweekend een lokale groep vissers kennen die zeemansliederen zingen. Ze gaan samen muziek maken en scoren onverwachts een hit.

In samenwerking met Lionsclub Schoorl en kookclub Cookfella's wordt de culinaire filmavond zaterdag 4 maart vanaf 17:00 uur gehouden. Eerst kunnen bezoekers kijken naar de Britse dramafilm 'Boiling Point' en daarna is er een viergangendiner. De entree is 45 euro en de opbrengst van de avond gaat naar lokale goede doelen.

Meer informatie over alle voorstellingen en de culinaire filmavond is te vinden op de website van het filmhuis.
Pin It
Bekeken: 835x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/