Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) doet een oproep: spoel alleen poep, plas en wc-papier door het toilet. Het is niet de eerste keer dat het waterschap dit verzoek doet. Eens in de vijf jaar wordt de voorbezinktank van de rioolwaterzuiveringsinstallatie (rwzi) in Heiloo gereinigd. Bij het schoonmaken van zo'n tank treffen ze bij het Hoogheemraadschap hier dan vaak een overmatige hoeveelheid vet in aan.

Volgens het waterschap kan dit voorkomen worden als mensen alleen de drie p's: poep, plas en wc-papier in het toilet doorspoelen. In totaal beheert het waterschap vijftien rwzi's die periodiek een schoonmaakbeurt krijgen. In de praktijk is de schoonmaakklus dus een vette bende die kwam worden voorkomen door geen vet en andere troep in het riool dumpen. Daarom nogmaals de oproep dit niet te doen. (foto: HHNK)
Pin It
Bekeken: 705x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/