Ze wilde dolgraag de Alpe d'HuZes op voor KWF Kankerbestrijding, maar dat mocht niet zo zijn. Eva Veerman werd in mei 2021 vermoord door haar vriend. Als eerbetoon aan de Volendamse organiseerde de ervaren Alpe d'HuZes-beklimmers Theo en Margreet Bootsma afgelopen weekend een benefietconcert in museum BroekerVeiling. Inmiddels is het streefbedrag van 5.000 euro opgehaald.

Zondagmiddag in het Langedijkse museum, de Alkmaarse Margreet Bootsma kijkt om zich heen. "Alleen kunnen wij het niet. Omdat de artiesten optreden en het publiek lootjes koopt, is meer onderzoek naar kanker mogelijk." De line-up bestaat uit verschillende artiesten, waaronder voormalig BZN-zangeres Carola Smit, Dennis Sier en Sjonatra. De band Blue Wednesday heeft speciaal voor de overleden Eva Veerman een repertoire met ABBA-nummers gemaakt, de muziek waar ze zo van hield.

"Ik heb eigenlijk alleen maar enthousiaste reacties gehoord", zegt Bootsma voor de camera van Dijk en Waard Centraal. "Het is fantastisch dat we dit met z'n allen hebben gedaan. We zijn iedereen hartstikke dankbaar."
Pin It
Bekeken: 3375x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/