Een 18-jarige Heerhugowaarder is aangehouden voor een gewapende straatroof die op 5 januari gebeurde aan de Van Maerlantlaan in Heerhugowaard. Bij de roof raakte een 19-jarige plaatsgenoot lichtgewond.

Het is 5 januari rond 10:30 uur wanneer het slachtoffer wordt aangesproken in een steeg aan de Heerhugowaardse Van Maerlantlaan. De man wordt bedreigd met een mes, moet geld afstaan, maar weigert dit. Een worsteling volgt, waarna de Heerhugowaarder weet te ontkomen. De straatrover rent weg in de richting van het tankstation aan de Vondellaan.

De dagen na het incident doet de politie meerdere getuigenoproepen. "We zoeken mensen die meer denken te weten over de mislukte overval of relevante camerabeelden hebben", vertelde een politiewoordvoerder toen aan Dijk en Waard Centraal. Het voorarrest van de 18-jarige verdachte is inmiddels verlengd tot eind deze maand.
Pin It
Bekeken: 1513x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/