Celine Kleijmeer uit Heiloo heeft afgelopen weekend goud gewonnen tijdens het NK Judo voor jeugd. Na een derde plaats vorig jaar, pakte het pas 15-jarige judotalent in Den Haag deze keer de winst in de categorie meisjes onder 18 jaar lichter dan 57 kilogram. Celine verdiende daarmee meteen haar zwarte band.

Celine won haar eerste partij door twee keer een wazari (half punt) te scoren met een uchimata heupworp, bij elkaar dus goed voor een ippon (vol punt). Ook de tweede partij en de halve finale wist ze te winnen met twee worpen die ieder een half punt opleverden. In de finale scoorde al vrij snel opnieuw een wazari met een schouderworp, maar deze keer rondde ze het gevecht af met een sankaku houdgreep.

In 2022 besloot Celine over te stappen van Dojo ‘t Loo naar de Haarlemse topclub Kenamju. Na brons vorig jaar, behaalde ze dit jaar dus het goud. De komende maanden zal ze deelnemen aan drie Europacups waarvoor ze zichzelf kwalificeerde.
Pin It
Bekeken: 693x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/