Klassiekers als 'My baby just cares for me', 'Don't Let Me Be Misunderstood' en 'Ain't got no - I got life', ze komen allemaal voorbij tijdens de show van Noam Vazana. De jarenlang in Nederland wonende Nina Simone staat centraal in het programma van de singer-songwriter. Op zondag 26 februari treed ze vanaf 15:15 uur op in de Cultuurkoepel in Heiloo.

Ze vertelt het levensverhaal van de bekende zangeres, die geboren werd als Eunice Kathleen Waymon. Vazana zingt, spiegelt en bewondert. Tijdens het optreden benadrukt ze wie Nina Simone was en waarom haar muziek geliefd werd bij het grote publiek.

Tickets kosten 22,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa in de Cultuurkoepel of via cultuurkoepelheiloo.nl.
Pin It
Bekeken: 212x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/