Het College van Heiloo heeft al eerder laten weten dat de uitbreiding van sportcomplex Het Vennewater waarschijnlijk niet binnen de geraamde 2,2 miljoen zou passen, en dat er waarschijnlijk 1,6 miljoen euro extra bij moest. Tijdens de commissievergadering van afgelopen maandag bleek dat de volledige raad achter dat extra budget staat. De totale kosten voor de uitbreiding komen daarmee op 3,8 miljoen euro.

De 1,6 miljoen extra gaat naar de realisatie van de tweede sporthal, het aanpassen van het aanliggende (parkeer)terrein en de realisatie van een skatebaan voor project The Spot.  The Spot is een initiatief van jongeren die samen met de buurtsportcoach een chill- en sportplek in Heiloo willen realiseren.
Pin It
Bekeken: 269x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/