Wijkvereniging Plan Oost houdt zaterdag 11 februari een darttoernooi in het Oosthonk. De deuren van het gebouw aan de Oostkanter 14 in Heiloo gaan open om 19:00 uur en de wedstrijd start om 20:00 uur.

Tijdens het 'dubbel in, dubbel uit'-toernooi kunnen rankingpunten verdiend worden en ook maken deelnemers kans op verschillende prijzen. Meedoen aan het darttoernooi in Heiloo kost 5 euro per persoon. Meer informatie is te vinden op facebook.com/oosthonkheiloo.
Pin It
Bekeken: 268x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/