Adriana González Hulshof geeft zondag 12 februari op uitnodiging van De Culturele Salon een lezing in Bibliotheek Heiloo. González Hulshof is zakelijk directeur van Museum Kranenburgh. De zaal gaat open om 14:30 uur en de lezing start om 15:00 uur.

Sinds vorig jaar januari geeft González Hulshof samen met artistiek directeur Colin Huizing leiding aan het team van het museum in kunstenaarsdorp Bergen. Tijdens de lezing vertelt ze over het tentoonstellingsprogramma, de collectie en haar eigen ervaringen van het afgelopen jaar.

Tickets kosten 7,50 euro per stuk en zijn inclusief consumptie. Zie voor meer informatie de website van De Culturele Salon.
Pin It
Bekeken: 856x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/