De uitbreiding van het sportcomplex Het Vennewater in Heiloo wordt een flink stuk duurder dan geraamd. De gemeenteraad had ruim 2,1 miljoen euro gereserveerd voor de upgrade en aanpassing van het parkeerterrein, maar nu vraagt het college om daar nog eens krap 1,6 miljoen bij te leggen. De jaarlijkse structurele kosten zullen 82.000 euro hoger uitvallen.

Het college had in 2020 al gewaarschuwd dat diverse kosten nog niet in de raming waren opgenomen en mogelijk meer budget gevraagd zou worden. Naast dat de bouwkosten maar door stijgen, was de aanleg van extra parkeerplaatsen nog niet meegenomen en was  met de tweede sporthal nog niet getoetst op eisen op het gebied van akoestiek, licht en ventilatie.

Inmiddels zijn ook de aangepaste plannen voor de buitensport- en chillplek The Spot doorberekend. De gemeenteraad van Heiloo besloot in 2019 om maximaal 50.000 euro te investeren, onder de voorwaarden van cofinanciering door de jongeren. Toch ligt er nu het verzoek om 60.000 euro extra in te leggen. Alleen al de skatebaan, die prioriteit krijgt, gaat 135.000 euro kosten.
Pin It
Bekeken: 935x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/