Woensdagochtend even voor 09:00 uur kreeg de politie melding van een overval op een winkel aan Het Hoekstuk in Heiloo. Het bleek echter niet te gaan om een overval, maar om iemand met een winkelverbod die opstandig werd en weigerde te vertrekken.

De ingeschakelde agenten hebben de ongenode gast naar buiten begeleid. Dat gebeurde zonder problemen. (foto: Inter Visual Studio / Sander Disselkoter)
Pin It
Bekeken: 364x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/