Let's rock at the Buk Buk, dat is het motto van de rockmiddag die Muziek- en Dansschool Heiloo zondag 5 februari houdt in de Buk Buk in Heiloo. Van 15:00 tot 18:00 uur zullen Awkward Silence, Evoe Blue en Rooms optreden in het jongerencentrum.

"Dit wil je niet missen", schrijft de organisatie in een bericht. Entree voor de muzikale middag in het jongerencentrum aan de Pastoor van Muijenweg is gratis. Meer informatie op de website van Muziek- en Dansschool Heiloo.
Pin It
Bekeken: 236x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/