Woensdagmiddag 15 februari staat filosofie centraal in Atelier Lifre in Heiloo. Twanneke Dijkstra begeleidt van 14:30 tot 16:00 uur een 'Filosofisch atelier' in het gebouw aan de Kennemerstraatweg 383 in Heiloo.

Dijkstra is docente filosofie en levensbeschouwing. De vraag of het onderwerp waar het gesprek over zal gaan wordt op de bijeenkomst met de deelnemers gekozen. Samen bedenk je meer, stelt de organisatie. "Want wanneer je met elkaar over een onderwerp filosofeert, kom je soms tot verrassende inzichten."

Maximaal tien deelnemers kunnen meedoen aan het gesprek. De entree is 10 euro, inclusief koffie en thee. Het geldt wordt gebruikt omΒ via Landschap Noord-Holland grond te kopen en aan de natuur terug te geven.Β  Aanmelden kan via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Lioba de Geus, 06 43 257 666.
Pin It
Bekeken: 226x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/