De proef met diverse soorten bestrating in de Langestraat van Alkmaar wordt in april geëvalueerd. Dat antwoordt het college van B&W op vragen van BAS. Op basis van de resultaten wordt een plan van aanpak gemaakt voor het langverwachte herstel.

BAS had het college vragen gesteld over de stand van zaken voor de Langestraat, en vroeg daarbij of er meer mogelijk was dan alleen herbestrating. De fractie opperde het plaatsen van straatmeubilair en groen zoals lindebomen. Daar heeft het college wel oren naar, maar dan is wel onderzoek nodig voor de inpassing in het straatbeeld, en moet de gemeenteraad budget willen vrijmaken. Het college zal gaan kijken of financiële steun te regelen is vanuit hogere overheden en andere partijen, wellicht vanuit een potje voor klimaatadaptatie.
Pin It
Bekeken: 2058x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/