Zondagmiddag is aan de Groeneweg in Heiloo een tuinhuis ten prooi gevallen aan vlammen. Het gebouwtje is volledig verloren gegaan en de rookpluim die daar bij opsteeg was in de verre omgeving goed te zien. Ook waren er harde knallen te horen, mogelijk van exploderende gasflessen.

Een buurtbewoonster wist te vertellen dat er tijdelijk twee mensen in het tuinhuis woonden. Die zijn, samen met hun konijnen en een parkiet, opgevangen door de buren. Er is niemand gewond geraakt, maar een caravan die naast het tuinhuis stond heeft wel brandschade opgelopen.
Pin It
Bekeken: 3374x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/