In Heiloo is vrijdag via sociale media opnieuw gewaarschuwd voor oplichters aan de deur. Twee mannen en een vrouw belden aan bij bewoners van de Egelshoek en het Jan Boltenhof met een vaag verhaal over Ziggo. Naar verluidt waren ze de dag ervoor al gezien in Alkmaar, Dijk en Waard en Obdam.

Eerder deze maand werd al gewaarschuwd voor jongelui die onaangekondigd aanbelden en zich voordeden als medewerkers van KPN. Er zou glasvezel worden aangelegd en ze wilden aansluitingsmogelijkheden controleren in de meterkast. Navraag wees uit dat ze inderdaad niet voor het telecombedrijf werkten. De politie is op de hoogte gebracht.

Wie een dergelijke babbeltruc vermoedt of slachtoffer is geworden, wordt verzocht 0900-8844 te bellen en bij spoed 112.
Pin It
Bekeken: 637x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/