Burgemeester Mascha ten Bruggencate en wethouders Antoine Tromp en Ronald Vennik hebben de Nationale Voorleesdagen woensdag afgetrapt in Heiloo. Ze lazen voor aan de kinderen van De Paradijsvogel, De Bosuil en De Vogeltuin van Forte Kinderopvang.

De kinderen werden voorgelezen uit het prentenboek van het jaar ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ van Joukje Akveld. Het boek en het bijbehorende 'vertelkastje' en het vertelknuffeltje gaan over Maximiliaan die een feestje geeft, waarin hij in bad gaat met een aantal dieren en van alles en nog wat. Zelfs taart! Volgens de begeleiders van Forte hebben de kinderen genoten.

Het college van B&W vindt voorlezen aan kinderen is belangrijk; het prikkelt hun fantasie, ontwikkelt hun taalgevoel en zo met elkaar is het ook nog eens heel gezellig. Daarom zet de gemeente Heiloo zich in voor leesonderwijs, onder meer samen met Bibliotheek Kennemerwaard via het programma ‘Bibliotheek op school’. (foto: gemeente Heiloo)
Pin It
Bekeken: 762x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/