Tot en met 25 februari exposeren Nico van der Veer en Janneke Makkink in Bibliotheek Heiloo. De tentoonstelling van de kunstenaars is tijdens openingsuren van de bibliotheek te bekijken.

Nico van der Veer werkt niet met verf maar met gepigmenteerde blokjes bijenwas, soms in combinatie met glansmiddel schellak. Deze manier van schilderen is duizend jaar voor Christus ontstaan, maar verdween bijna volledig door de ontdekking van olieverf.

Janneke Makkink is al jaren geïntrigeerd door de vele vormen van verlaten industriële gebouwen. Ze maakt met haar keramische kunst de fabrieken niet na, maar laat zich inspireren door de gebouwen. De beelden variëren van duidelijk herkenbare fabrieken tot stilistisch strak weergegeven gebouwen.
Pin It
Bekeken: 618x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/