Noordwest Ziekenhuisgroep heeft de bijzondere podcastserie 'Naast Noordwest' gelanceerd. Zorgprofessionals en patiënten vertellen over momenten en gebeurtenissen die zij samen beleefd hebben, en die hun relatie kleur hebben gegeven. Het resultaat is een serie van tien mooie, ontroerende verhalen om te beluisteren.

Elke aflevering geeft een andere blik op hoe belangrijk de interactie tussen professional en patiënt is, en toont welk inzicht zij elkaar geven en wat dat voor hen persoonlijk betekent. Zo hoor je ex-patiënt Wout, die het na zijn IC-opname nog steeds fysiek én mentaal moeilijk heeft. Hij gaat terug met IC-verpleegkundige Sonja naar de plek waar hij gelegen heeft. Of het verhaal van gynaecoloog Sanne van der Kooij en patiënt Daphne, die ondanks haar zware autisme en PTSS het aandurfde om met Sanne te gaan praten. Ze bouwden een bijzondere vriendschap op.

De reeks podcasts is vrij toegankelijk via alle populaire podcastplatformen, zoals die van Apple, Google en Spotify. Meer info via nwz.nl.
Pin It
Bekeken: 2819x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/