Beachwaterpolo Open Water uit Dijk en Waard is verkozen tot beste 'Kern met Pit' buurtproject van Noord-Holland. De initiatiefnemers van zwem- en waterpoloverenigingen De Reuring en Aquawaard kregen een trofee en 1.500 euro, bovenop de 1,000 euro voor een geslaagd project.

Het waterpolo in open water is een van de verbindende initiatieven verbonden aan de gemeentefusie van Langedijk en Heerhugowaard. De bedenkers lieten een opblaasbaar waterpoloveld maken en dat werd afgelopen zomer op meerdere plaatsen met veel plezier werd benut.

Alle provinciale winnaars gaan door naar de landelijke finale voor de titel 'Beste bewonersinitiatief van Nederland'. De winnaar wordt bepaald door internetstemmen en een vakjury. De Top 3 krijgen de Gouden, Zilveren of Bronzen Pit plus een geldbedrag oplopend tot wel 3.000 euro. Meer informatie over de landelijke finale volgt in het voorjaar.
Pin It
Bekeken: 1181x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/