Een destijds 15-jarig meisje uit Alkmaar heeft met haar aangifte mogelijk de grootste afpersingszaak met naaktbeelden ooit aan het rollen gebracht. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) verleidde de 24-jarige Gianni de W. uit Etten-Leur meer dan honderd meisjes tot het sturen van naaktfoto's, waarna hij ze afperste.

Het OM noemt het mogelijk de grootste afpersingszaak met naaktbeelden ooit in Nederland, zo schrijft de NOS. Nadat de Alkmaarse aangifte deed tegen De W. werd een onderzoek gestart. De 24-jarige wordt verdacht van het afpersen van meer dan honderd minderjarige meisjes. De man zou de beelden online zetten, wanneer niet nog meer filmpjes gestuurd zouden worden.

Op de computer van De W. zijn 150 mappen met beelden van meisjes gevonden. In sommige gevallen duizenden afbeeldingen per slachtoffer. "Nog steeds zijn we op zoek naar meisjes die slachtoffer zijn geworden", vertelt de politie aan Alkmaar Centraal. "Het is begrijpelijk dat ze zich schamen, maar het ligt niet aan hun." Slachtoffers kunnen zich nog steeds melden bij de politie: 0900-8844.
Pin It
Bekeken: 4200x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/