Vrijdag werd de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van gemeente Heiloo gehouden. In de Witte Kerk kwamen rond 80 inwoners bij elkaar om te toasten op het nieuwe jaar. Burgemeester Mascha ten Bruggencate sprak haar waardering uit voor de saamhorigheid die ze het afgelopen jaar heeft ervaren: “Gelukkig hebben we gezien dat in tijden van crisis er veel gezamenlijkheid ontstaat en dat we samen op zoek gaan naar oplossingen."

Ten Bruggencate keek terug op een wisseling van de wacht. "Er is een nieuwe raad en een nieuw college aangetreden. Een aantal bekende gezichten is aangevuld met nieuwe. En met deze collega’s hoop ik dit jaar meer te kunnen besturen en minder gestuurd te worden door wat speelt op het wereldtoneel. Daar heb ik alle vertrouwen in. Bij alle vraagstukken die spelen moeten we samenwerken. Met elkaar, en vooral met u. Want we doen het voor u! Ik hoop u het komende jaar vaak te spreken over alles wat we in dit dorp nog willen en moeten regelen en Heiloo zo samen nog mooier, beter en leuker te maken."

Kinderburgemeester Maurits Schouten voegde daar aan toe: "Ik hoop dat 2023 een mooi jaar wordt voor de kinderen in Heiloo. Kort geleden heb ik met de burgemeester gegeten met statushouders. Ik wens alle kinderen die op de vlucht zijn een veilige toekomst zonder oorlog en armoede." (foto: gemeente Heiloo)
Pin It
Bekeken: 159x