De musici van het Marmoucha Orchestra treden zaterdag 28 januari vanaf 20:15 uur op in Theater De Beun in Heiloo. Samen met de Spaanse flamencozangeres Montse Cortรฉs, flamencogitarist Eduardo Cortรฉs en de Marokkaanse zangeres Abir El Abed brengt het orkest een ode aan Al-Andalus.

Veel Marokkanen van Andalusische afkomst zien Al-Andalus als het verloren paradijs. Zowel joden als moslims werden daar vanaf 1492 verdreven. De muziekvoorstelling bestaat uit een aantal composities hierover.

Elke compositie vertelt een deel van het verhaal van de Andalusische vluchtelingen. Van de inname van het Iberisch Schiereiland door de Arabieren en Berbers in 711 tot de overgave van Granada in 1492. Kaartjes voor de voorstelling kosten 21 euro per stuk. Meer informatie is te vinden op de website van Theater De Beun.
Pin It
Bekeken: 804x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/