Handhaving Alkmaar en de politie hebben tussen kerst en oudejaarsavond tientallen bekeuringen uitgedeeld voor illegaal bezit en afsteken van vuurwerk. Dat laat Handhaving Alkmaar weten via sociale media. Al het vuurwerk is in beslag genomen. Een aantal jongeren is naar Bureau Halt verwezen voor een (straf-) maatregel.

De handhaving van gemeente Alkmaar spreekt van een in het algemeen rustig en goed verlopen jaarwisseling. Dat geldt ook voor de binnenstad, waar tijdens Oud & Nieuw evengoed geen vuurwerk meer mag worden afgestoken sinds de nieuwjaarsbrand aan de Langestraat op 1 januari 2015.

Handhaving en politie hielden ook rekening met het onstuimige weer tijdens en na de jaarwisseling. Vanwege code geel werd het niet veilig geacht om de traditioneel open vreugdevuren te houden, maar als het hout in containers werd gestopt waren deze wel toegestaan. De organisatie in Oudorp koos hiervoor, in Oud-Overdie werd bedankt en is het vreugdevuur afgelast.
Pin It
Bekeken: 2288x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/