Gemeente Heiloo helpt inwoners van hun kerstbomen af te komen. Van woensdag 11  januari tot en met vrijdag 13 januari worden afgedankte kerstbomen opgehaald van plekken waar normaal rolcontainers worden geleegd.

Bij huishoudens waar de vuilniswagen normaal op maandag of dinsdag langskomt, worden de kerstbomen op 11 januari opgehaald. Voor huishoudens waarbij deze op woensdag of vrijdag langskomt, worden de bomen op 13 januari opgehaald. Voor degenen waarbij het vuil op donderdag wordt opgehaald, worden kerstbomen op 12 januari meegenomen.

Wie de kerstboom eerder of later kwijt wil kan deze naar de milieustraat brengen of in kleine stukken in de container voor restafval stoppen. Kerstbomen horen niet in de GFT-bak vanwege de hars en eventueel te grote, dikke stammen.
Pin It
Bekeken: 808x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/