In het kerstweekend organiseert de Protestantse Gemeente van Sint Pancras een aantal vieringen in De Regenboog. Zo wordt op 24 december om 15:30 een Kerk op Schootviering gehouden.

De viering is speciaal voor peuters en kleuters. Het kerstverhaal is in kindertaal te zien is en daarnaast wordt samen muziek gemaakt. De kinderen kunnen een eigen instrument meenemen. Ook is er op zaterdag 24 december een kerstnachtdienst. Dominee H.J. Bijman is voorganger van de dienst die om 22:00 uur begint. "Ervaar op kerstavond een stukje warmte en verbondenheid rondom de woorden over de geboorte van het kindje Jezus", schrijft de Gemeente in een bericht. Er is samenzang en daarnaast verleent Muziekvereniging Irene medewerking aan de avond.

Op eerste kerstdag wordt om 10:00 uur het feest van de geboorte van jezus met de kinderen gevierd in het kerkelijk centrum aan de Bovenweg in Sint Pancras. Ook bij deze dienst is dominee Bijman voorganger. Tijdens de dienst zal er ook een kort toneelstuk worden opgevoerd. Meer informatie over de kerstvieringen bij de Protestante Gemeente is te vinden op de website pgsp.nl.
Pin It
Bekeken: 1027x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/