Naar aanleiding van een tip heeft de politie in een huis in Heiloo een grote hoeveelheid zwaar vuurwerk gevonden. De minderjarige bewoner had 38 Cobra's 6 in bezit en ook nog ruim 200 strijkers, laat een woordvoerder van de politie weten. Het vuurwerk is in beslag genomen, de tiener zal nog worden verhoord.

De Cobra's 6 vallen in vuurwerkcategorie F4 en wellicht ook de strijkers. F4 staat voor professioneel vuurwerk. Hiervoor gelden strikte regels en wie dit zomaar afsteekt riskeert volgens Artikel 157 van het Wetboek van Strafrecht fikse straffen: tot 12 jaar celstraf bij risico op schade aan gebouwen of spullen en tot 15 jaar cel wanneer anderen risico lopen op zwaar lichamelijk letsel. Zo ver zal het voor de jonge Heilooër niet komen, omdat hij niet betrapt is op het afsteken van het vuurwerk.
Pin It
Bekeken: 757x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/