De politie heeft dinsdagochtend een verlichtingscontrole gehouden. De politie was actief bij centraal station in Alkmaar en station in Heiloo. In totaal zijn er 73 bekeuringen uitgeschreven voor fietsers die geen verlichting op hun fiets hadden.

Politie Alkmaar-Duinstreek benadrukt dat verlichtingscontroles niet gedaan worden om zoveel mogelijk bekeuringen uit te schrijven. "Wij hebben dit jaar veel verkeersongevallen met dodelijke afloop. Daarom zijn wij in de donkere dagen repressief bezig met dergelijke controles", zo meldt de politie op Facebook. In de reacties op het bericht wordt positief gereageerd.

De boete voor niet werkende fietsverlichting bedraagt 60 euro en voor kinderen tussen de 12 en 16 jaar is dat 30 euro. Kinderen onder de 12 krijgen per brief een waarschuwing.

Pin It
Bekeken: 1847x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/